2015-05-19 12:25 #0 av: Valkyrija

Det finns en hel del sajter här på iFokus som snuddar kring ämnet stenar. Exempel är Häxor iFokus, Healing iFokus, Spiritualism iFokus och Tarot iFokus. Jag kände dock att det inte fanns tillräckligt med information och att just stenar, som ju har en väldigt stor och unik betydelse för oss som gärna jobbar på ett spirituellt plan, fick alldeles för lite uppmärksamhet. Detta resulterade i att jag tog saken i egna händer och startade upp sajten Stenar iFokus.

Mitt namn här på iFokus är Alyssa(tidigare Taralii) och jag är väldigt ny som sajtvärd här på iFokus. Startade upp min första sajt, Socialt stöd iFokus, för knappt en månad sedan och ta mig på orden när jag säger att jag älskar "jobbet" som sajtvärd. 

Spiritualism har alltid funnits i mitt liv på ett eller annat sätt. Oavsett om det bara varit via ett intresse som jag inte utövat på annat sätt än i mina tankar, haha, eller som på senare tid då jag verkligen gått in för det och lärt mig mer. Har sedan jag var väldigt liten haft en dragning för, samt samlat på alla möjliga olika sorters stenar och kristaller så intresset har alltid funnits men inte visste jag att stenar hade krafter, energier och vibrationer som påverkade oss på det sätt som de faktiskt gör(kommer skriva en ny artikel kring stenarnas påverkan på oss inom kort). 

Stenar och kristaller används ofta som redskap vid healing, meditation, ritualer och cermonier och även till bryggder m.m. Det finns många olika sätt att ta hjälp utav stenarnas magiska krafter och vad som funkar bäst för varje människa är individuellt. Känns det fel så är det fel. Känns det rätt så är det rätt. Det är inte svårare än så Tummen upp Min tro är att allt är relativt. Något som är din sanning behöver inte vara min sanning. Någonting som är självklart för dig när det kommer till spiritualism, andlighet och det övernaturliga behöver inte vara det för mig. Jag tror inte att det finns några rätt eller fel utan allt är relativ. Här på Stenar iFokus kommer jag skriva om saker ur mitt perspektiv. Självfallet kommer jag basera allting på fakta, men det finns inte så mycket fakta när det kommer till det spirituella och övernaturliga så på det planet skriver jag utefter min sanning och förhoppningsvis så kommer ni ha åsikter kring det som ni gärna får dela med er utav vilket resulterar i mer kunskap och fler dörrar att öppna.

Visionen jag har gällande Stenar iFokus är att fler människor ska upptäcka deras krafter och kunna ta del av dem på sätt som kommer göra gott. Jag vill dela med mig av de kunskaper jag har och jag vill också lära mig mer utav er. Jag vill att fler människor ska upptäcka stenarnas underbara värld och kunna ta del av den på samma sätt som jag gör.

Jag hoppas nu att ni ska stormtrivas här på Stenar iFokus och att ni inte är rädda för att skriva inlägg, delta i diskussioner eller kontakta mig privat om ni känner att ni vill eller behöver göra det! Kramas

Vänligen, sajtvärden Alyssa Hjärta