Healing & chakran

tedje ögat och kron chakrat

2015-06-10 23:29 #0 av: [vikinga ängel]

Hej jag skulle vilja ha lite förslag på bra stenar och kanske stenelexir för att rensa tredje ögat och kronchakrat ordentligt. Av någon anledning så har jag alltid problem med dessa cakran. Och även en beskyddar sten utöver det vanliga borde vara bra så att negativa energier inte kan blokera dessa chakran mer :) Kan vara min egen negativitet med som blokerar och inte utifrån, men det behöver i alla fall vara beskydd eller omvandlig av negativa energier/tankar :)

Anmäl
2015-06-11 02:13 #1 av: Valkyrija

Bästa stenen för kronchakrat skulle jag personligen säga är bergkristall! Känn efter lite själv dock. Kroncharkat har färgen vit/silver så du kan använda i princip vilken vit sten som helst Glad När det kommer till pannchakrat/tredje ögat så är det lila stenar som gäller och då är ju ametist ett fantastiskt bra väl men känn efter även där vilken sten som känns allra bäst för dig. Mina förslag är dock:
Kronchakrat: Bergkristall, snö-/mjölkkvarts, vit bandagat
Pannchakrat: Ametist, charoite, ametrin 

Lycka till! Skrattar

Vänligen, sajtvärden Alyssa Hjärta

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.