Frågor

Behöver mer energi.

2015-12-20 16:57 #0 av: ks172

Hej!

Jag undrar om någon har tips på nå sten som ger en mer energi.  Det e mest en kompis som jag har, hans energifält är öppet å hans energi är väldigt svårt och hålla igen men annars så kan jag hålla igen de flesta gångerna med andra personer, jag har aldrig träffat på en person som har en sådan energi som tar min energi, vad har ni för tips på stenar eller kanske andra tips å råd? 

Anmäl
2015-12-25 16:25 #1 av: fridelfina

Hm, osäker på om du vill ge kompisen energi eller om du behöver mer energi för att kompisen tar din?

Om det är det senare tänker jag att du behöver lära dig avgränsa så att energitjuven inte dränerar dig.

Kan fundera ut stenar senare. Sitter med mobilen i biltvätten just nu....

   
Anmäl
2015-12-25 19:05 #2 av: Artlink

Jag tror att det är som fridelina säger; Du behöver lära dig att behålla din egen energi och göra dig fri från energitjuven. 

Jag har med åren blivit radikal och väljer helt enkelt bort vänner som tar mer än de ger. På arbetsplatser där man kan utsättas för kunder, vårdtagare, föräldrar (skola/förskola) osv som är energitjuvar så bygger jag en skyddande bubbla runt mig så jag behåller min energi och jag ber om beskydd om jag vet att jag ska utsätta mig för personer med negativa energier så jag kan ge och få tillbaka från universum , likt healing. Då tar jag inte från mig själv utan skickar vidare energier där jag är mediumet mellan universum och mottagaren.

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2015-12-25 23:36 #3 av: fridelfina

Kanske en hemtit kan vara nåt? http://www.kristallrummet.se/Hematit-Blodsten.html

Eller onyx? http://www.kristallrummet.se/Onyx.html

Turkos? http://www.kristallrummet.se/Turkos.html

   
Anmäl
2015-12-30 20:52 #4 av: ks172

Tack för tipsen =)

Pratat med min pappa igår å han sa om man inte kan hantera personens energi så kan man sitta med benen i kors å det hjälpte för mig idag faktiskt ^^

Anmäl
2015-12-30 20:53 #5 av: ks172

Pratade*

Anmäl
2016-01-02 11:46 #6 av: Artlink

Bra pappa! Ja, det hjälper absolut. vill man stärka upp det lite till så lägger man även armarna i kors. Att knyta in sig så visar även mottagaren att man stänger av. Oftast lutar man sig samtidigt bakåt. Kroppsspråket visar tydligt hur man reserverar sig vilket påverkar mottagaren så den också blir mer återhållsam. 

Motsatsen är att öppna upp armarna som en famn, sära på benen för att visa sin öppenhet och luta sig fram för att ge och ta emot. Då öppnar du dina chakran och visar personen mottagaren att det är bara den suger åt sig av din energi. Så kan man göra mot barn. Kravlös kärlek. 

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2016-01-02 23:59 #7 av: ks172

#6 jo so sa han också det du skrev, min pappa vet mycket om sånt men inte när det gäller stenar eller annat sådant.

 Jag ska snart in till stan och köpa stenar, gillar stenar men e inte på stan så ofta för att jag gillar inte å shoppa så mycket, det blir sällan, shoppar mat mest hah

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.